середа, 07 лютого 2024 17:35

Monobank запустив бойові чайові: подробиці нової "фішки"

Monobank запустив бойові чайові: подробиці нової "фішки"
За допомогою нової функції донатити на ЗСУ можна буде при відвідуванні кафе і ресторанів. Фото: pixabay.com

У monobank з'явилась нова функція - "Бойові".

Вона дозволить донатити для Збройних сил України під час відвідування кафе і ресторанів. Кожен заклад може додати свою банку, повідомив співзасновник monobank Олег Гороховський.

Щомісяця українці залишають понад 100 млн грн чайових як подяку в кафе і ресторанах. Це було б неможливо без Сил оборони, тож відтепер є можливість подякувати захисникам, повідомив Гороховський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розвідка потопила російський ракетний катер

"Ми хочемо стати першою країною у світі, яка зробить щоденною звичкою не лише чайові, а і "Бойові". Тому відтепер, при оплаті рахунку по QR-коду в закладах, які активують наш новий сервіс, після екрана чайових зʼявиться новий екран "Бойових", де ви зможете віддячити за захист, а гроші використають на прямі потреби війська", - сказав співзасновник monobank.

Кожен заклад може додати свою банку.

Для підключення "Бойових" у закладі треба звернутися до аккаунт-менеджера, попередньо підключившись до expirenza by mono.

За дев'ять місяців минулого року фонди допомоги армії United24, "Повернись живим" і Фонд Притули зібрали понад 12,5 млрд грн.

Українці найбільше довіряють ЗСУ, волонтерам і президенту, повідомляв Київський міжнародний інститут соціології.

Зараз ви читаєте новину «Monobank запустив бойові чайові: подробиці нової "фішки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі