понеділок, 24 лютого 2020 13:25

У Києві взялися добудовувати проблемні житлові комплекси

У Києві взялися добудовувати проблемні житлові комплекси
ЖК "Пектораль" у Святошинському районі столиці почали добудовувати. Фото: lun.ua

Будівельна компанія "Київміськбуд" відновила будівництво проблемної нерухомості Укрбуду. Йдеться про житлові комплекси "Пектораль" і "Новомостицька".

У них відновили роботи та розпочали продаж нерухомості. Обидва комплекси мають високу ступінь готовності. Тому заявлені терміни введення в експлуатацію не змінюватимуться, повідомила пресслужба Київміськбуду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що буде з цінами на квартири: думка експерта

"Розпочато процедуру прийому ще 6 таких об'єктів. На сьогодні в активній фазі знаходиться 12 із 24 об'єктів Укрбуду", - каже президент Київміськбуду Ігор Кушнір.

За його словами, Київміськбуд, у першу чергу, приймає об'єкти з готовими документами. Передача наступних здійснюватимуться залежно від готовності необхідних дозволів.

Укрбуд і Київміськбуд підписали меморандум про добудову 23 житлових комплексів та одного бізнес-центру Укрбуду. Компанія у грудні 2019-го заявила про припинення будівельних робіт. У будівництва Укрбуду вклалися близько 13 тис. сімей.

Зараз ви читаєте новину «У Києві взялися добудовувати проблемні житлові комплекси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі