вівторок, 17 травня 2011 14:08

У Азарова остаточно вирішили списати 3,6 мільярда боргу за тепло

У Азарова остаточно вирішили списати 3,6 мільярда боргу за тепло

Кабінет міністрів України на засіданні 16 травня ухвалив постанову про порядок закриття частини існуючої заборгованості з різниці в тарифах на теплоенергетику на суму 3,6 млрд грн.

Про це сьогодні повідомив перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Юрій Хіврич на конференції "Модернізація комунальної теплоенергетики".

"Вчора підписано постанову про порядок закриття цих коштів, і в п'ятницю ми проведемо селекторну нараду, на якій розглянемо, що необхідно робити в цьому питанні, щоб протягом травня-червня повністю закрити ці 3,6 млрд грн. Тому що у нас попереду ще близько 3 млрд грн, які нам необхідно закрити до опалювального сезону", - сказав він.

За його словами, загальна заборгованість з теплоенергетики становить 11,3 млрд грн, з якої борг з компенсації різниці в тарифах - 6,3 млрд грн, борг по пені і штрафів - 1,1 млрд грн.

При цьому залишається невирішеним питання про погашення боргу, що залишився у розмірі 3,9 млрд грн, який необхідно закрити до початку наступного опалювального сезону.

Відповідно до прес-релізу міністерства, ним розроблено план заходів з підготовки підприємств ЖКГ та об'єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2011-2012 років, який буде затверджений розпорядженням Кабміну.

Зараз ви читаєте новину «У Азарова остаточно вирішили списати 3,6 мільярда боргу за тепло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі