пʼятниця, 17 грудня 2021 16:53

Третій банк почав нараховувати "ковідну тисячу"

А-Банк 17 грудня також почав нараховувати українцям 1 тис. грн за вакцинацію проти Covid-19.

Кошти миттєво почали отримувати клієнти, які раніше оформили карту "єПідтримка", повідомляє пресслужба банку. А також ті клієнти, які вибирають можливість отримати виплату через банк.

"Починаємо виплати від держави. Вже зараз у режимі онлайн зараховуємо 1 тис. грн усім, хто має дві вакцини і зелений сертифікат в "Дії", - йдеться у повідомленні.

Автор: facebook.com/abank.dp.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні почали нараховувати "ковідну тисячу": хто отримає першим

Наразі участь у програмі беруть шість банків: Monobank, Альфа-банк, А-Банк, Приватбанк, Укргазбанк і Ощадбанк. Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров зазначив, що у понеділок очікується підключення "щонайменше ще одного великого банка".

Деякі користувачі вже встигли витратити частину коштів на книжки, кінотеатр або на квитки на потяг.

Учасники пілотного проєкту "єПідтримка" з виплати 1 тис. грн за вакцинацію проти Covid-19 отримали вже понад 500 млн грн. Учора нараховувати гроші за вакцинацію почали Monobank і Альфа-банк.

1 тис. грн зможе отримати кожен повнолітній українець, який зробив повний курс вакцинації від Covid-19 і оформив "зелений" Covid-сертифікат у застосунку "Дія". За ці гроші українці зможуть придбати абонемент у спортзал чи фітнес-клуб, відвідати кінотеатр, театр, музей, купити квитки на залізничні та авіаперевезення Україною, придбати книжки. Програма реалізовуватиметься у декілька етапів. З 13 грудня почали приймати заявки на виплату.

Зараз ви читаєте новину «Третій банк почав нараховувати "ковідну тисячу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі