четвер, 06 вересня 2012 12:46

"Треба зробити все, щоб запрацювала угода асоціації з ЄС" - "регіонал"

"Треба зробити все, щоб запрацювала угода асоціації з ЄС" - "регіонал"

Україна створюватиме зони вільної торгівлі з будь-якими державами, якщо це буде вигідно.

Про це сказав народний депутат від Партії регіонів Олексій Плотніков на зустрічі з представниками європейської бізнес-асоціації.

Він наголосив, що Партія регіонів залишається прихильником євроінтеграції, але від співробітництва з іншими країнами не відмовляється.

"Ми є прихильниками євроінтеграції, у нас є закон про засади зовнішньої політики, і ми повинні зробити все для того, щоб запрацювала угода асоціації з ЄС. Але якщо є можливість торгувати з іншими країнами — ніхто не буде обмежувати себе у торгівельних відносинах з Китаєм чи з РФ тільки тому, що в нас курс на євроінтеграцію", - наголосив "регіонал".

Плотніков запевнив, що це питання не політики, а вигідної торгівлі.

"Якщо у нас є можливість створення зони вільної торгівлі з іншими країнами, окрім ЄС, то ми будемо це робити. Все те, що проводиться з точки зору вигідності для країни, ми повинні проводити у будь-яких напрямках", - сказав депутат.

Він додав, що все рівно магістральним шляхом для України є зона вільної торгівлі з ЄС та угода про асоціацію.

Зараз ви читаєте новину «"Треба зробити все, щоб запрацювала угода асоціації з ЄС" - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі