вівторок, 22 травня 2012 10:24

Позиція Тимошенко щодо взаємин з ЄС незмінна - Соболєв

Позиція Тимошенко щодо взаємин з ЄС незмінна - Соболєв
Сергій Соболєв: Тимошенко свою позицію не змінювала. Фото: www.newsmarket.com.ua

У фракції "БЮТ-Батьківщина" переконані, що позиція Юлії Тимошенко та її однопартійців щодо європейської інтеграції України незмінна.

Про це в ефірі телеканалу ICTV сказав народний депутат, "бютівець" Сергій Соболєв.

Він прокоментував заяву віце-глави Європарламенту Яцека Протасєвича, який у суботу відвідав екс-прем'єра у лікарні в Харкові, про те, що Тимошенко виступає проти підписання та ратифікації Європейським Союзом узгодженого з Україною наприкінці минулого року договору про асоціацію:

"Я думаю, що мета такою і була, коли Янукович визначив місце для свого головного політичного опонента у в'язниці, щоб потім передавати, що думає опозиція словами тих, хто може відвідати, або буде відвідувати (Тимошенко). А ще краще, заявами міністерства охорони здоров'я, яке ще півроку тому заявляло, що у Тимошенко жодних проблем немає".

"Бютівець" запевнив, що позиція Тимошенко у питанні взаємин з Євросоюзом залишається незмінною:

"Я думаю, що залишається незмінна позиція, з якою Тимошенко виступала вже під час ув'язнення, напередодні ключових переговорів і парафування ключової Угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі з Європейським союзом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європа планує пом'якшити своє ставлення до України - ЗМІ

Водночас, він не став коментувати достовірність слів Протасєвича, наголосивши, що деталі зустрічі віце-глави Європарламенту з Тимошенко йому не відомі.

"Зараз на слуху якраз іде обговорення зони вільної торгівлі з Російською Федерацією. Я не переконаний в тому, що без чіткої заяви Тимошенко, яка, наскільки мені відомо, незмінна, а саме — подальша інтеграція в європейські структури, абсолютно чітка позиція стосовно просування вперед саме в рамках зони вільної торгівлі, асоціації, безпосередньо з ЄС", - наголосив Соболєв.

Нардеп додав: "Ця позиція є незмінною. Саме тому я не хотів би користуватися чиїмись заявами. Тут все залишилося так, як є".

Зараз ви читаєте новину «Позиція Тимошенко щодо взаємин з ЄС незмінна - Соболєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі