пʼятниця, 02 серпня 2013 22:30

Таджикистан теж призупиняє поставки Рошен

Таджикистан теж призупиняє поставки Рошен
Фото: finance.obozrevatel.com

Таджикистан в слід за Росією, Білорусією, Казахстаном та Молдовою також порушив питання про якість шоколадних цукерок української компанії Roshen.

Перевіркою займуться епідеміологічна служба та Таджикдержстандарт, повідомили в п'ятницю журналістам представники республіканської санепідстанції.

"Наше відомство має інформацію Росспоживнагляду, який призупинив ввезення цієї продукції до Росії. Цей сигнал зобов'язує і нас перевірити якість поставленого в нашу країну шоколаду відомої української фабрики", - підкреслили в СЕС.

"Таджикистан є членом Світової організації торгівлі, і, перш ніж ухвалити якесь рішення, ми повинні все ретельно зважити, дослідити і зробити відповідні висновки", - додали у відомстві.

Як відомо, Росспоживнагляд заборонив ввезення до Росії кондитерських виробів Roshen, після того як відібрав у торговельних мережах Москви продукцію чотирьох фабрик компанії і виявив порушення щодо якості та безпеки.

Зараз ви читаєте новину «Таджикистан теж призупиняє поставки Рошен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

91

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі