середа, 16 квітня 2014 10:42

Світовий банк збільшить допомогу Україні до $750 мільйонів

Світовий банк збільшить допомогу Україні до  $750 мільйонів
Світовий банк дасть Україні до $750 мільйонів. Фото: gazeta.ru

Світовий банк збільшить перший траншу бюджетної підтримки України з $500 млн до $750 млн.

Про це домовилися міністр фінансів Олександр Шлапак і директор-розпорядник СБ Шрі Мульяні Індраваті, передає прес-служба Мінфіну.

Україна розраховує отримати кошти вже в травні цього року. Також у травні уряд Японії може надати співфінансування цього проекту.

"На сьогодні активно проводиться робота по реалізації інвестиційних проектів в інших секторах економіки України на загальну суму $1,6 млрд. У травні поточного року очікується отримання інвестиційної позики на підвищення енергоефективності та теплопостачання в розмірі $382 млн", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, вже в 2014 році Міжнародна фінансова корпорація (МФК) готова інвестувати в найбільш пріоритетні проекти в Україні до $400 млн. МФК розглядає можливість надання кредитних ліній для комерційних банків з метою кредитування української економіки, розвитку підприємництва, а також для підвищення енергоефективності в країні.

Зараз ви читаєте новину «Світовий банк збільшить допомогу Україні до $750 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі