субота, 27 січня 2018 21:10

Що українці найчастіше купують на подарунки

Останнім часом популярно стає дарувати коробки-сюрпризи із солодощами, іграшками, косметикою, гаджетами. Ця ідея прийшла до України зі США.

Автор: Prom.ua
  Подарунковий набір з печивом і джемами
Подарунковий набір з печивом і джемами

"Подарункові набори - популярна категорія товарів на українському ринку. По-перше, обираючи одну річ, завжди є ризик не вгадати з подарунком. У наборах містяться кілька невеликих, але корисних або емоційних товарів. Можна підібрати універсальні, але душевні подарунки для малознайомих людей або тих, кому важко догодити. Це можуть бути набори чаю, кави або солодощів. Їх часто замовляють як корпоративні подарунки", - розповів Gazeta.ua керівник майданчика авторських виробів Crafta.ua Олександр Юр'єв.

Попит на коробки-сюрпризи різко зростає у період свят.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9 ґаджетів, що можна подарувати молодому науковцю

"Наприклад, до 14 лютого й 8 березня більше купують наборів із квітів і солодощів, рослинних композицій, інтер'єрних свічок і прикрас", - додав він.

Автор: Prom.ua
  Набір свічок для інтер'єру
Набір свічок для інтер'єру

Вартість наборів-сюрпризів залежить від наповнення або кількості одиниць у коробці. У грудні середній чек склав 469 грн. Набори-сюрпризи купують, в основному, люди віком від 18 до 25 років.

Автор: Prom.ua
  Популярно дарувати колекцію натурального чаю
Популярно дарувати колекцію натурального чаю

"Скоро 14 лютого й дівчата вже готуються. Ретельно обирають подарунковий набір, запитують і пропонують варіанти його наповнення. Коли залишиться 3-4 дні до свята, різко збільшиться кількість замовлень від чоловіків. Як правило, їм потрібен готовий подарунок, який побачили на картинці", - розповідає Мар'яна Сологуб, власник інтернет-магазину чайних і кавових наборів "Мастерская8".

Киянки Каріна Реп'ях і Юлія Ніколаєва заснували сервіс подарункових книгобоксів "Bookowina" - всередину кладуть книги та пляшку вина чи пачку какао. Замовлення надсилають клієнту, який сам не знає, що отримає. Такий подарунок коштує від 492 грн - на місяць, до 3552 грн - на півроку.

Зараз ви читаєте новину «Що українці найчастіше купують на подарунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі