понеділок, 01 червня 2020 22:38

Шмигаль розкрив деталі програми зі стимулювання економіки після коронакризи

  Шмигаль розкрив деталі програми зі стимулювання економіки. Фото: Reuters
Шмигаль розкрив деталі програми зі стимулювання економіки. Фото: Reuters

Прем'єр міністр Денис Шмигаль розкрив деталі програми зі стимулювання економіки після коронакризи.

Програма Кабінету Міністрів розрахована на три роки та включає приблизно 230 пунктів. В ній також прописані заходи щодо відновлення всіх видів бізнесу.
Про це Шмигаль написав у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли заміну Пристайкові в уряді

"Минулого тижня ми представили Програму стимулювання економіки для подолання наслідків COVID-19. Над нею ми працювали із залученням великої кількості аналітиків, наукових центрів, бізнес-асоціацій. План заходів включає приблизно 230 пунктів. Це заходи з відновлення здатності роботи мікро-, малого, середнього бізнесу, стимулювання промисловості, агропромислового комплексу, так звана "регуляторна гільйотина", яка дозволяє говорити про ослаблення регуляторного тиску на бізнес, який постраждав від коронакризи", - зазначив прем'єр міністр.

 

Даний документ пройшов багаторазові обговорення.

Наразі, програму доопрацьовують в міністерствах. Після цього її передадуть в комітет Верховної Ради на подальше обговорення.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль має будинок, земельні ділянки і майже 3,4 млн грн доходів. Про це йдеться в його декларації про майно та доходи за 2019 рік. Торік Шмигаль заробив понад 2,2 млн грн на підприємтсві "Бурштинська ТЕС ПАТ ДТЕК" Західенерго олігарха Ріната Ахметова.

Зараз ви читаєте новину «Шмигаль розкрив деталі програми зі стимулювання економіки після коронакризи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі