середа, 23 листопада 2016 09:08

Скільки обійдеться корпоратив у ресторані

Скільки обійдеться корпоратив у ресторані

Ціни на корпоративи у ресторанах цього року зросли на 20-25%. У середньому місце у обласному центрі обійдеться у 450-500 гривень без спиртного. Найдорожче святкувати Новий рік в Столиці. За вечір тут доведеться віддати 600 гривень. Про це Gazeta.ua розповів бізнес- консультант Андрій Степановський.

"Українці перестали ходити до ресторанів. Підняття цін зумовлене ще й тим, що заклади хочуть заробити на новорічних корпоративах. У ціну часто включають і непрофесійну програму і якісь заохочувальні подарунки, - розповідає експерт. - Переважно всі заклади вже розписані. Щоб зекономити, компанії часто влаштовують корпоративи на початку грудня. Це дешевше"

Найдорожче буде коштувати новорічна ніч. За бенкет з програмою треба заплатити від 1200 до 4 тис. грн. Новорічне меню при цьому залишиться приблизно таким же "стандартним", як і раніше, одна-дві закуски, салат, гаряче, сік або пляшка шампанського/горілки на столик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві існує сервіс пошуку ресторанів

"Першими розбирають пристойні заклади харчування з помірними цінами. Зараз у столиці вже заброньовано 60% закладів з помірною ціною, - додав Степановський. - В останню чергу бронюють дорогі та дуже дешеві "забігайлівки". Зазвичай бронювання столиків завершується до 10 грудня"

В середньому корпоратив для кожного офісного працівника обійдеться у 1500 гривень.

"Ми замовили столик у ресторані за 450 гривень, - розповідає перукарка Олеся з Києва. - Крім того ще потрібно купити сукню, заплатити за таксі, алкоголь, мінімальну зачіску. Ми рахували, що корпоратив кожному з нас обійдеться у 1500 гривень."

Зараз ви читаєте новину «Скільки обійдеться корпоратив у ресторані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі