вівторок, 22 листопада 2016 12:09

У Києві існує сервіс пошуку ресторанів

У Києві існує сервіс пошуку ресторанів

З початком холодного сезону можливості проведення дозвілля помітно обмежуються. Все зводиться до відвідування різних міських закладів, кафе, барів, ресторанів.

У столиці щомісяця відкривається кілька десятків нових місць, з різними концепціями або без них, з різним ціновим діапазоном та своєю публікою. Щоразу, коли хтось з киян, чи гостей столиці хоче відвідати заклади такого формату, проблемою стає вибір вдалого місця.

Вибір ресторану - справа нелегка. Гостя повинен влаштувати формат закладу, його меню, середній чек, рівень сервісу та локація. Все це залежить не лише від індивідуальних бажань гостя, а й від мети відвідування.

Де в Києві недорого поснідати? Куди піти на вихідних галасливою компанією? Куди піти з колегами на обід, неподалік від офісу? Куди запросити друзів-іноземців і де відзначити День народження? Ці питання є актуальними завжди.

Інтернет, усілякі пошукові системи та міські гіди спрощують дослідження закладів. Сіті-гайд TOPClub.ua вже понад 5 років допомагає киянам та жителям інших міст України визначитися з тим, куди піти повечеряти, потанцювати і де відзначити важливу подію.

TOPClub.ua - це сервіс, який дозволяє підібрати ресторани Києва для певного приводу відповідно до індивідуальних запитів.

Сервіс інформує киян про відкриття нових закладів в столиці, розповідає про їхню унікальність і особливості. У каталозі можна знайти будь-який заклад в центрі, або неподалік від домівки, його точну адреса, фотографії та контакти. Це значно скорочує час пошуку потрібного закладу для конкретного приводу.

Відвідавши ресторан, бар, або кафе, кожен користувач сервісу може залишити свій чесний відгук в профілі ресторану, що допомагає визначитися іншим гостям у виборі місця відвідування.

Сервіс має повну базу ресторанів Києва та достовірну інформацію про кожен заклад з можливістю зарезервувати стіл онлайн.

Якщо ви не знаєте, куди саме хочете піти, або вам необхідно уточнити вартість депозиту, чи іншу важливу інформацію, у сервісу є окремий колл-центр, де вам допоможуть вибрати гарний ресторан та дадуть відповідь на всі запитання.

До допомоги сервісу щодня звертається понад 10 тисяч осіб.

Зараз ви читаєте новину «У Києві існує сервіс пошуку ресторанів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі