вівторок, 23 липня 2013 09:34

Шенген на півроку відкривають за 500 євро

Шенген на півроку відкривають за 500 євро
Замовити шенгенську візу можна через соцмережу. Фото: kachestvo.ru

Киянин Дмитро Скобелко у соціальній мережі "ВКонтакте" отримав пропозицію купити шенгенську мультивізу за 800 євро - понад 8 тис. грн.

"Пропозиція спокуслива, - зізнається Дмитро Валерійович. - Набрав номер телефону, який прислали у повідомленні. Виявилося, річний шенген відкривають через Польщу".

Скобелко 5-6 разів на рік їздить за кордон.

"Набридло переплачувати за подорожі туристичним компаніям, - говорить мандрівник. - Коли маєш відкриту шенгенську візу, можна їхати, куди хочеш. До того ж це дозволяє купувати гарячі тури і не заморочуватися з оформленням документів".

Каже, його друзі на гарячих турах щороку економлять до 10 тис. грн.

"Друзі третій рік поспіль відкривають собі шенген через одну з київських фірм, - розказує Скобелко. - За рік встигають побувати у 5-7 європейських країнах. Економлять на путівках, бо щоразу купують гарячі тури. Торік за 5 тисяч гривень на двох тиждень відпочивали в Італії, цього року за 8 тисяч поїхали у Португалію. А туди тільки переліт у 800 євро на одного обійдеться. Тому вкладати гроші у мультивізу дуже вигідно. Головне - довіряти її виготовлення перевіреній конторі. З сумнівною візою можна не тільки отримати депортацію з країни, але й на кілька років мати заборону на перетин шенгенської зони".

В інтернеті знаходжу зо 30 столичних фірм, які торгують шенгенськими візами. Пропонують документи терміном на місяць, півроку і рік. Клієнт може обрати країну, через посольство якої буде оформлена віза.

"Мультивізи коштують недешево, але наші послуги цього варті, - каже менеджер однієї з фірм Світлана. Обіцяє свою підтримку в оформленні віз. - Піврічні у нас можна відкрити за 500-600 євро, річні - від 700 євро".

Як зізнається менеджер, попит на послуги їхньої фірми є щодня. Серед замовників як кияни, так і жителі інших міст.

"Відкриваємо 250-300 віз щомісяця, - говорить Світлана. - Можете за свій паспорт не хвилюватися. Ми працюємо на ринку уже четвертий рік. Відмов не отримували жодного разу. Завдатку не беремо, тому клієнти нам довіряють. Беремося відкривати мультивізи навіть на чистий паспорт. З шенгеном, який видали консульства Польщі, Угорщини, Греції і Литви, можна пересуватися по всій Європі, крім Ірландії і Великої Британії".

За візу замовник розплачується, коли отримає документи на руки. Щоб оформити її, не треба подавати довідки з роботи. Місце приписки теж значення не має.

"Шенген на півроку через Польщу і Грецію відкриваємо за 500 євро, річну візу - за 800. Через Угорщину річну можна відкрити за 700 євро", - обіцяє Світлана.

Зараз ви читаєте новину «Шенген на півроку відкривають за 500 євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі