вівторок, 26 березня 2013 14:36

Розвиток системи медичного страхування визнано найважливішим питанням для страхового ринку – експерт

Необхідність розвитку системи медичного страхування в Україні визнана найважливішим питанням для страхового ринку в цілому. Таку думку висловив генеральний директор СК "NGS" (НАФТАГАЗСТРАХ) Анатолій Чубинський в ході спілкування з журналістами в кулуарах церемонії нагородження переможців загальнонаціональної програми "Людина року 2012". Рішенням Вищої академічної ради програми А. Чубинського визнано переможцем у номінації "Лідер страхового ринку року".

За словами А. Чубинського, ця нагорода є свідченням визнання не тільки досягнень лідера ринку добровільного медичного страхування, але й важливості розвитку цього сегменту страхового ринку в цілому. "Соціальну важливість медичного страхування показує рівень попиту на цю послугу на прикладі нашої компанії. За 2012 рік ми виплатили клієнтам понад 150 млн. грн. Ця сума дорівнює сумі виплат за попередні три роки роботи компанії. З 500 тис. застрахованих страховкою скористалися понад 150 тис. І ця статистика показує потенціал зростання для ринку медичного страхування в цілому", - говорить генеральний директор СК" NGS ".

На його думку, розроблена компанією система, в якій поліс для застрахованого вартістю в 150 грн. на місяць дозволяє отримати повноцінний медичний захист, міг би стати основою для впровадження в Україні обов'язкового медичного страхування. Він також додав, що компанія вже запропонувала міській адміністрації Києва використовувати свій досвід взаємодії з постачальниками ліків і лікарнями. "Ми готові також розглядати можливість поширення розроблених нами ефективних механізмів страхування в інших регіонах", - сказав А. Чубинський.

Генеральний директор СК "NGS" також додав, що за останні три роки компанія істотно розширила перелік своїх клієнтів, а також напрямки діяльності. "Сьогодні ми володіємо 20 ліцензіями на всі ключові види страхування – від ризиків перевезення вантажів до автоцивілки, КАСКО, страхування майна та від нещасних випадків. Серед наших клієнтів – державні підприємства, виробничі компанії, нафтогазовий сектор, великі об'єкти промисловості", - зазначив А. Чубинський.

Нагадаємо, в 2012 році СК "NGS" зібрала 230 282,4 тис. грн. страхових премій, і здійснила виплат на суму 147 277,1 тис. грн. Обсяг прибутку склав 44 682,3 тис. грн. Розмір активів на 31 грудня 2012 109 358,1 тис. грн., Резерви - 19 018,80 тис. грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Розвиток системи медичного страхування визнано найважливішим питанням для страхового ринку – експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі