четвер, 22 листопада 2018 11:33

Порівняли ціни до та під час розпродажів "чорної п'ятниці"

Порівняли ціни до та під час розпродажів "чорної п'ятниці"
Як правило перед розпродажами "чорної п'ятниці" магазини активно підвищують вартість товарів. Фото: Українські Новини

У "чорну п'ятницю" майже 90% товарів можна знайти за нижчими або такими ж цінами в іншу пору року.

Не варто чекати великих знижок під час розпродажів "чорної п'ятниці", свідчать результати дослідження Which?. Спочатку потрібно перевірити вартість товару, перш ніж робити покупки у момент розпродажів, пише RetailersUA.

Аналітики простежили, як змінювалася ціна у 94популярних товарів, які активно розпродували у "чорну п'ятницю" минулоріч. Йдеться про телевізори, камери і фітнес-трекери. У результаті дослідження виявилось, що 87% товарів продавали дешевше й іншої пори року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чорна п'ятниця"-2018: які знижки будуть у торгових центрах

Під час дослідження аналізували пропозиції у Currys PC World, Amazon, John Lewis і Argos. У них 46% пропонованих товарів продавали дешевше за 6 місяців після "чорної п'ятниці".

Як правило, за 2 тижні до розпродажів магазини піднімають вартість 76% товарів. Так, телевізор LG 60 "4K під час "чорної п'ятниці" на Amazon продавали за $1,023 тис. Пізніше ціну на нього знизили щонайменше на$ 64. У кінці грудня він подешевшав ще на $192.

Цьогоріч "чорна п'ятниця" стартує в ніч на 23 листопада. У деяких магазинах розпродажі проводитимуть протягом тижня. Зі знижками, крім одягу, продаватимуть побутову техніку, смартфони, книги.

Зараз ви читаєте новину «Порівняли ціни до та під час розпродажів "чорної п'ятниці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі