субота, 19 грудня 2020 01:56

Податкова розробила законопроєкт на допомогу ФОПам

Податкова розробила законопроєкт на допомогу ФОПам
Податкова допоможе ФОПам. Фото: Стопкор

Глава Державної податкової служби Олексій Любченко заявив про готовність компромісного законопроєкту, який відповідає вимогам руху SaveFOP.

"Зовсім недавно, на минулих вихідних, був напрацьований законопроєкт, який повністю влаштовує керівників акцій, які були ними на той момент - Доротича, Орлова ... І ми знайшли повний компроміс, навіть як податкова служба", повідомив Любченко в етері телеканалу "Україна".

"Ми знайшли компроміс, відпрацювали законопроект, зараз м'яч на стороні ФОП і парламенту. Я не хочу, щоб податкова служба втягувалася в політичні процеси і формувала політику", розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Києва ФОПи розгорнули польову кухню

Верховна Рада підтримала президентський законопроєкт №4443-д щодо відтермінування впровадження касових апаратів до 1 січня 2022 року. Рішення підтримали 319 народних депутатів. Володимир Зеленський підписав цей закон.

З 14 грудня фізичні особи підприємці (ФОП) і наймані працівники можуть подавати заявки на отримання одноразової допомоги у 8 тисяч гривень через карантин.

Зараз ви читаєте новину «Податкова розробила законопроєкт на допомогу ФОПам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі