понеділок, 04 липня 2016 15:52

Новий керівник Укрпошти назвав свою зарплату

 

Обраний у квітні керівник держпідприємства поштового зв'язку "Укрпошта" Ігор Смілянський отримуватиме 333 тис. грн зарплати на місяць без врахування премій за результати роботи.

Про це сьогодні він повідомив під час представлення колективу підприємства.

"Я навіть не вів переговорів за контрактом про підвищення зарплати. Я підписав той контракт, який є. Базова сума моєї зарплати є 333 тисячі гривень на місяць. Небазова буде обговорюватися залежно від результатів моєї роботи і роботи Укрпошти", - розповів Смілянський.

Він також назвав свої першочергові завдання.

"Я хочу навчити Укрпошту посміхатися людям. Щоб працівники не ходили на роботу сумні, посміхалися колективу та клієнтам. Ми будемо фокусуватися на чергах, на рівні сервісу, базових, зрозумілих послугах" - сказав голова правління підприємства.

Міністр інфраструкури Володимир Омелян, який представляв нового керівника, серед головних завдань Смілянського назвав корпоратизацію підприємства, вивід зі складної ситуації низьких зарплат, поганого матеріального забезпечення.

"Укрпошта має показати інший підхід до клієнтів, відновити позиції на ринку", - сказав міністр.

Нагадаємо, Кабмін 20 квітня 2016 року призначив менеджера американського офісу консалтингової компанії KPMG Ігоря Смілянского головою правління Укрпошти. Смілянський понад 17 років працював у сфері стратегічного, управлінського і фінансового консалтингу, має досвід роботи в Україні та інших країнах світу. Магістр ділового адміністрування Georgetown University, доктор юриспруденції George Washington University Law School. Громадянин України та США.

Національний оператор поштового зв'язку Укрпошта надає понад 50 видів послуг майже в 12 тис. відділень по всій Україні. Штат компанії налічує 76 тис. осіб.

Очікуваний загальний дохід Укрпошти за підсумками січня-червня 2016 року становитиме майже 2,2 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Новий керівник Укрпошти назвав свою зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі