пʼятниця, 25 жовтня 2019 11:49

Назвали підприємства, які не платять зарплату киянам

Назвали підприємства, які не платять зарплату киянам
На початку жовтня у столиці зарплатні борги мали 40 підприємств державного сектору і 32 недержавного. Фото: Укрінформ

У Києві працівникам роботодавці заборгували 185,8 млн грн зарплати. Загальний борг зріс за рахунок збільшення заборгованості на 29 підприємствах на 12,6 млн грн.

"Порівняно з попереднім місяцем зарплатний борг зріс на 4,6%, або на 8,2 мільйонів гривень. Із усіма підприємствами-боржниками ведемо жорсткий діалог і контролюємо ситуацію", - каже заступник голови КМДА Марина Хонда, пише ubr.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як залежить зарплата від знання англійської мови

На початку жовтня борги мали 40 підприємств державного сектору і 32 - недержавного. Перші заборгували 134,7 млн грн зарплати. Другі - 51,1 млн грн.

Найбільші боржники серед державного сектору - це підприємства, які входять до складу ДК "Укроборонпром": НДІ "Квант" - 36,8 млн грн, завод "Маяк" - 27,1 млн грн, НДІ гідроприладів - 9,6 млн грн, завод "Буревісник" - 7,7 млн ​​грн, КБ "Артилерійське озброєння" - 6,1 млн грн, Київський бронетанковий завод - 4,7 млн ​​грн.

В Україні найбільшу середню зарплату отримують у Києві - 14 тис. грн. Крім столиці, найбільші середні заробітні плати в Одесі, Дніпрі та Львові.

Зараз ви читаєте новину «Назвали підприємства, які не платять зарплату киянам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі