понеділок, 30 вересня 2019 21:10

Як залежить зарплата від знання англійської мови

В Україні про вимогу знання англійської мови йдеться у кожній п'ятій вакансії. Найчастіше зі знанням іноземної шукають програмістів, менеджерів по роботі з клієнтами, інтернет-маркетологів.

Понад третина роботодавців не вказує рівень володіння мовою. Водночас у більшості вакансій йдеться про знання англійської на рівні Intermediate та Upper Intermediate. Найменш затребуваний початковий рівень - Beginner, пише hh.ua.

Автор: hh.ua
  Чим вище рівень знання англійської, тим більшу зарплату готові платити роботодавці.
Чим вище рівень знання англійської, тим більшу зарплату готові платити роботодавці.

Чим вище рівень знання англійської, тим більшу зарплату готові платити роботодавці. Так, у вакансіях без визначеного рівня володіння англійською зарплату пропонують від 16 400 грн. Рівень Intermediate – від 17 500 грн, Advanced – від 22 500 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зарплатні борги: скільки грошей не отримали українці

27% пошукачів у резюме вказують, що володіють англійською. Майже третина запевняє, що знає іноземну на досконалому рівні.

В Україні у серпні середня номінальна зарплата знизилася на 434 грн порівняно із липнем, і становить 10 537 грн. При цьому порівняно з серпнем торік середня зарплата зросла на 17,4%, враховуючи інфляцію, цей показник становить 7,7%.

Зараз ви читаєте новину «Як залежить зарплата від знання англійської мови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі