четвер, 31 січня 2019 15:56

Назвали найкращих роботодавців України

В Україні обрали найкращих роботодавців. У п'ятірку лідерів увійшли "1+1 media", ТОВ "Агротек", Альфа-Банк, компанії Winner та WOG.

Крім того, кращими стали компанії Vodafone Україна, Київстар, Coca-Cola, Comfy та Креді Агріколь Банк, свідчать результати дослідження HeadHunter.

Автор: hh.ua
  Дослідження проходило у 3 хвилі з 10 вересня по 16 грудня 2018 року.
Дослідження проходило у 3 хвилі з 10 вересня по 16 грудня 2018 року.

Дослідження проходило у 3 хвилі з 10 вересня по 16 грудня 2018 року. У ньому враховували як оцінки пошукачів, так й експертів. Адже сьогодні на ринку праці кандидати все активніше самостійно обирають роботодавців, а не навпаки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зросли зарплати українців наприкінці минулого року

При оцінюванні експерти враховували прозорість та соціальну відповідальність бізнесу, стабільність компанії, корпоративну культуру, репутацію роботодавця та соціальні гарантії для працівників.

Пошукачі в основному звертали увагу на стабільність компанії, корпоративну культуру, розташування офісу, наявність іноземних інвестицій чи міжнародного капіталу. Враховували відгуки про компанію в інтернеті.

В Україні у VI кварталі 2018-го найбільш затребуваними були фахівці у сфері торгівлі та логістики. Попитом користувалася категорія "робота за кордоном". Роботодавці шукали обслуговуючий персонал до барів і ресторнів. Пропонували роботу у сфері виробництва та енергетики. Водночас попит на будівельників і фахівців агросектору різко впав.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найкращих роботодавців України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі