середа, 01 квітня 2020 12:23

Нафтогаз залишив один із топменеджерів

Нафтогаз залишив один із топменеджерів
Андрій Фаворов також припиняє тимчасово здійснювати повноваження генерального директора АТ "Укргазвидобування". Фото: facebook.com/mewhoelse

Пост директора з інтегрованого газового бізнесу НАК "Нафтогаз " залишив Андрій Фаворов.

Крім того, Фаворов припиняє тимчасово здійснювати повноваження генерального директора АТ "Укргазвидобування", передає пресслужба Нафтогазу.

Кадрові зміни пов'язано з продовженням трансформації групи "Нафтогаз". Так діяльність із видобутку та реалізації газу об'єднали в один дивізіон на період дії ПСО. З 1 травня 2020-го Україна зобов'язалася повністю лібералізувати ринок постачання газу побутовим споживачам і забезпечити умови для конкуренції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Премію Нафтогазу пропонують розділити між українцями: подробиці

Під керівництвом Фаворова вдалося оптимізувати програму видобутку газу, запровадити оцінку економічної ефективності інвестиційних програм і продовжити диверсифікацію поставок газу з Європи. Так Україна ввійшла в опалювальний сезон 2019-2020 року з рекордними запасами газу за останні 10 років.

Перший заступник генерального директора Олександр Романюк тимчасово замінить генерального директора АТ "Укргазвидобування".

Андрій Фаворов заразився коронавірусом. Захворювання в нього підтвердилося в понеділок, 16 березня. Наступного дня захворіла його дружина - засновниця компанії Magonova&Partners Анастасія Магонова.

Зараз ви читаєте новину «Нафтогаз залишив один із топменеджерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі