понеділок, 27 лютого 2012 12:02

"Нафтогаз" назвав чотирьох претендентів на оцінку української "труби"

"Нафтогаз" назвав чотирьох претендентів на оцінку української "труби"

НАК "Нафтогаз України" отримав 4 тендерні пропозиції на проведення оцінки вартості ГТС.

Про це повідомила голова комітету конкурсних торгів держхолдингу Наталія Конюк.

"На доручення КМУ, 27 січня у "Віснику держзакупівель" нами був оголошений тендер на проведення оцінки нашої ГТС ... Станом на сьогодні, на 10:00 ранку подано 4 тендерні пропозиції на проведення оцінки вартості активів системи магістрального трубопровідного транспорту газу, зокрема підземних сховищ. Це приватне підприємство Thomas & Simonova (Київ), Tuds & Pelts (Нью-Йорк), Baker Tilly - Ukraine (Київ), Ernst & Young (Київ)", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна поки не зможе самостійно знайти гроші на "латання" ГТС - експерт

Як заявив заступник глави правління НАК "Нафтогаз України" Вадим Чупрун, тендер на визначення вартості ГТС проводитиметься в два етапи.

"По-перше, перед замовником ставиться завдання провести оцінку активів ГТС з визначенням методики цієї оцінки... І сьогодні буде почато перший етап... На другому етапі учасники повинні будуть надавати свої остаточні пропозиції з вказаною вартістю послуг", - сказав він.

Нагадаємо, раніше з посиланням на експерта Людмилу Симонову повідомлялося, що ринкова вартість ГТС України складає $61 млрд.

Зараз ви читаєте новину «"Нафтогаз" назвав чотирьох претендентів на оцінку української "труби"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі