середа, 23 листопада 2011 16:33

На зарплатах військових "зекономлять" 200 мільйонів - постанова Кабміну

На зарплатах військових "зекономлять" 200 мільйонів - постанова Кабміну

Кабінет міністрів перерозподілить кошти Міністерства оборони, знизивши на 213,113 млн грн видатки відомства на виплату заробітної плати особовому складу, перепідготовку офіцерів Збройних сил України (ЗСУ) та ДПЮ в поточному році.

Кошти будуть направлені на медичне обслуговування, будівництво-придбання житла для військовослужбовців та утримання військової техніки.

Відповідне розпорядження Кабміну № 1167-р від 21 листопада розміщено на урядовому порталі.

Перерозподіл коштів, передбачених для Міноборони загальним фондом держбюджету на 2011 рік, буде проведено за рахунок зменшення видатків за програмою "Утримання особового складу ЗСУ.

Будуть знижені на 202,113 млн грн видатки відомства на оплату праці військовослужбовцям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матерів-одиначок позбавлятимуть соціальної допомоги

Також будуть знижені на 11 млн грн, з яких 7 млн ??грн - кошти на оплату праці, витрати по реалізації програми "Підготовки громадян на посади осіб офіцерського складу, підвищення кваліфікації, перепідготовку офіцерських кадрів і державних службовців, початкова військова підготовка молоді".

Зазначені кошти, уряд направить в 2011 році на "Медичне лікування, реабілітацію та санаторне забезпечення особового складу ЗСУ" - 52,469 млн грн, а також, на розвиток програм "Будівництво (придбання) житла для військовослужбовців ЗСУ" - 120 млн грн, і програми " Відновлення боєздатності, утримання, експлуатацію, ремонт озброєння та військової техніки", на яку, згідно з документом, виділить 40,644 млн грн коштів Міноборони.

Міністерством фінансів повинні бути внесені відповідні зміни до держбюджету, після узгодження Міноборони перерозподілу витрат з бюджетним комітетом Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «На зарплатах військових "зекономлять" 200 мільйонів - постанова Кабміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі