понеділок, 03 липня 2006 15:09

На Запоріжжі багато атракціонів небезпечні для життя

Держнаглядохоронпраці в Запорізькій області заборонив експлуатацію відразу декількох атракціонів у регіоні. Зокрема, у місті Енергодар закрили "Веселі гірки" і "Російські гойдалки". Причина – відсутність відповідального за щоденну перевірку безпеки атракціонів.

У курортному місті Бердянськ інспектори заборонили роботу "Колеса огляду", технічний стан якого перед початком літнього сезону не був перевірений. Директор приватної фірми, якій належить атракціон, оштрафований.

Фахівці зазначають, що більшість атракціонів, які експлуатуються в Запорізькій області, вже переступила встановлену для них межу. До потенційно небезпечних об"єктів відносяться – колесо огляду, ланцюгові каруселі, підвісні залізниці.

Так, у січні 2006 року в Запоріжжі на несправних "Американських гірках", розбилося 4 людини. Троє дорослих отримали важкі травми, а 5 річний хлопчик помер, пише ForUm.


Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі багато атракціонів небезпечні для життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі