четвер, 03 жовтня 2019 21:10

На якому хобі можна заробити найбільше

Найбільше українців заробляють на художній творчості та рукоділлі - 32%. Кожен п'ятий музикант отримує дохід від свого хобі. На танцях та спорті заробляють по 15% людей.

Найменше вдається заробити рибалкам та мисливцям. Водночас ці захоплення входять у трійку найпопулярніших серед українців, пише olx.ua.

Автор: olx.ua
  Більшість речей для свого хобі українці купують в інтернеті.
Більшість речей для свого хобі українці купують в інтернеті.

На своє хобі найбільше грошей витрачають туристи. На інвентар йде 1-3 тис. грн щомісяця. До 1 тис. грн у місяць готові відкласти на свої захоплення колекціонери, рибалки та музиканти. Витрати не перевищують 500 грн у місяць у тих, хто займається танцями, художньою творчістю або читанням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Інтернет — це вихід для жителів сіл. Є вибір товарів, можна зекономити"

Водночас більшість речей для свого хобі українці купують в інтернеті. Це як новий, так і вживаний товар. Рибалки та мисливці шукають інвентар переважно у спеціалізованих магазинах.

За перше півріччя 2019 року українці на покупки в Інтернеті витратили 11,7 млрд грн. Це на 17% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Середній чек - 866 грн. Найчастіше купують в онлайні техніку та електроніку, одяг, взуття, косметику, парфумерію, книги, подарунки та товари для хобі.

Зараз ви читаєте новину «На якому хобі можна заробити найбільше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі