четвер, 30 серпня 2012 13:07

На виборах за день можна заробити 2,4 тисячі гривень

На виборах за день можна заробити 2,4 тисячі гривень
Фото: kp.crimea.ua

На сайті novarobota.ua шукають охочих попрацювати на виборах. За день можна отримати від 140 до 2,4 тис. грн.

За текстом оголошень, набирають агітаторів, членів та голів виборчих комісій, спостерігачів та охоронців. Освіта і досвід роботи не мають значення. Телефоную за оголошенням, де набирають агітаторів та охоронців.

"Досвіду роботи мати не обов'язково, - пояснює Катерина. І пропонує надіслати на її пошту від скановані або сфотографовані сторінки мого паспорта та ідентифікаційного коду. - Я маю пересвідчитись, чи у вас київська приписка. На роботу офіційно вас не влаштуємо, але заробите більше, ніж в офісі на державній службі. Набираємо людей для масовки на мітинг, роздача буклетів в наметах".

Коли цікавлюся оплатою праці та коли чекати першого розрахунку, Катерина замовкає, потім, запинаючись, обіцяє виплачувати зарплату щотижня. За яку партію доведеться агітувати, поки невідомо.

"Інші роботодавці виплачують заробіток через 10 днів або два тижні. У нас щотижнева оплата. За сім днів у наметі отримаєте 980 гривень. У спостерігачі ще можете записатися. Але не факт, що вас візьмуть. Охочих дуже багато. Ми оголосили про набір ще у березні. Там по 250-300 доларів за день можна заробити", - сказала Катерина.

Роботодавець Микола шукає людей для роботи на виборах у Києві і Київській області. Пропонує роботу у партії, яка мені до душі. Набирає людей від 18 до 60 років.

"У мене нема різниці, з ким працювати – Партією регіонів, БЮТом, Ляшком чи Королевською. Найчастіше до мене звертаються кандидати, які йдуть по мажоритарні. Цього року таких половина. Люди будуть затребувані. Особливо члени виборчих комісій і спостерігачі, адже робота в комісіях - це питання збереження голосів", - розповів Микола.

Цікавлюся, кого набирають в охоронці і для чого потрібні їхні послуги.

"В охорону набираємо адекватних молодих хлопців міцної статури, які вміють відреагувати в потрібний момент і знають, як ввічливо спілкуватися з людьми, - пояснює Микола. – Охоронців ставимо у кожному районі Києва, де наші агітатори працюють у наметах. Вони наглядають і за робітниками, і за перехожими. Щоб ніхто агітаторів не побив, партійне майно не понищив - намети, стільці, парасолі, агітлистівки. Багато охоронців замовляють на мітинги, щоб охороняли мітингуючих від ворожого табору та підбурювачів".

Зараз ви читаєте новину «На виборах за день можна заробити 2,4 тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі