вівторок, 19 лютого 2013 10:51

На розпродажі найвигідніше купувати пуховики, пальта і взуття
7

Фото: Фото: Анна Усік

До 1 березня у столичних бутиках і магазинах тривають зимові розпродажі. Ціни спустили до -70%.

"Насправді, більшість речей здешевили лише на 30%. У магазини "Зара" і "Манго" я ходжу щомісяця. Осінньо-зимову колекцію добре знаю. Пальто, за яке у жовтні я віддала 1,8 тисяч гривень, тепер продають за 1,2 тис. На 70 % спустили ціни на шапки, сукні з попередньої літньої колекції, деякі моделі джинсів і білизну", - каже киянка Ірина Головченко.

На розпродажі за вихідні жінка витратила 2,5 тис. грн.

"У магазині "Ін сіті" за 450 гривень придбала весняне пальто у велику клітку. У "Манго" за 299 гривень купила сукню, за 199 - синю шовкову блузу. По 200 гривень витратила на дві пари джинсів і класичні брюки. Були джинси і сукні по 99 гривень, але їх соромно було навіть нести у гримерки і приміряти. Тканина неякісна, розтягнута, пошито криво або фасон дуже старий. На 500 гривень накупляла білизни, колготок. Найдешевші ціни зараз на сережки і браслети. Скупила шкатулку біжутерії. Буду носити ціле літо", - розповіла Головченко.

Каже, на розпродажі найвигідніше купувати пуховики, пальта і взуття.

"Взуття завжди купую у кінці сезону. Якісні шкіряні польські черевики на початку лютого взяла за 499 гривень. До розпродажу їхня вартість була 1,2 тисячі. Пощастило, бо залишився мій 36 розмір. Найчастіше 39 і 36 розміри до розпродажу не достоюють", - сказала жінка.

Радить під час акцій і розпродажів звертати увагу на попередні цінники.

"В універмазі "Україна" купувала білизну. На одному комплекті побачила два цінника. Ціну на комплект спустили всього на 20 гривень. А на сусідньою, набагато гарнішому, уступали 140 гривень. І зекономила, і гардероб здорово поповнила. Не варто купувати одразу багато речей. За своїми спостереженнями, тоді і я, і мої подруги набирають багато непотребу і мотлоху. Краще взяти те, що на 100% вам пасує. Річ, у якій сумніваєтесь, відкладіть на касі до завтрашнього ранку. Якщо вранці відчуєте, що вона вам потрібна, без вагань ще раз міряйте і купуйте", - порадила Головченко.

Киянка Вікторія працює продавцем-консультантом в одному зі столичних бутиків. Каже, частину колекції на час розпродажів ховають.

"Дорогі речі, які будуть ще модними і популярними наступної осені і зими, часто знімають з продажу. Або ціни на них не опускають, а лишають такими ж, як і до акцій. Щоб купити якісну річ на розпродажі, краще йти до магазинів у кінці грудня. Тоді хоч знижки - 30 %, але ще є усі розміри", - зазначила Вікторія.

Зараз ви читаєте новину «На розпродажі найвигідніше купувати пуховики, пальта і взуття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі