пʼятниця, 27 березня 2020 08:20

МВФ пропонує Україні виконати 2 умови

МВФ пропонує Україні виконати 2 умови
Розмова Міжнародного валютного фонду з українською владою щодо нової програми фінансування просувається у позитивний бік Фото: reuters

Розмова Міжнародного валютного фонду з українською владою щодо нової програми фінансування просувається у позитивний бік.

Для того, щоб переговори проходили оперативніше, Україні пропонують виконати 2 умови, пише ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо виконаємо домашнє завдання, отримаємо вдвічі більше грошей від МВФ

"Прийняття законопроєктів щодо вдосконалення системи регулювання банківської системи, а також земельної реформи, дозволило би швидко просунутися вперед у допрацюванні параметрів нової угоди із ширшим доступом, аніж передбачалося раніше", - йдеться у зверненні директорки-розпорядниці Міжнародного валютного фонду Крісталіни Георгієвої.

16 березня Кабінет міністрів доручив підготувати лист і звернення до МВФ щодо надання фінансової підтримки для подолання наслідків коронавірусу. За словами очільника НБУ Якова Смолія, найближчими тижнями Україна чекає на результат консультацій із Міжнародним валютним фондом щодо можливого отримання фінансування у зв`язку з епідемією коронавірусу.

Зараз ви читаєте новину «МВФ пропонує Україні виконати 2 умови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі