вівторок, 29 березня 2011 11:14

"Між Кримом та Сінгапуром багато спільного" - Янукович

"Між Кримом та Сінгапуром багато спільного" - Янукович

Президент України Віктор Янукович закликав бізнесові кола Сінгапуру інвестувати в Автономну Республіку Крим, що є "одним з найбільш інвестиційно привабливих регіонів України".

Про це повідомляє прес-служба глави держави з посиланням на його слова під час виступу на Українсько-сінгапурському бізнес-форумі.

"Україна активно будує мости між Сходом і Заходом і в прямому, і в переносному значенні. Одним з таких проектів є спорудження багатофункціонального мостового переходу між українським півостровом Крим та Російською Федерацією у Керченській протоці. Цей інвестиційний проект відкритий для участі іноземного капіталу, і для сінгапурських компаній з їх досвідом у цій сфері це має бути цікаво", - зазначив Янукович.

На думку президента, між півостровом Крим та Сінгапуром - багато спільного.

"Автономна Республіка Крим є одним з найбільш інвестиційно привабливих регіонів України завдяки вигідному економіко-географічному положенню півострова, наявності різноманітних природних ресурсів, значного санаторно-курортного, промислового і наукового потенціалу, розвинутій транспортній інфраструктурі і банківській системі, можливості легкого доступу на ринки всієї України, країн СНД, Європи та Азії", - зазначив глава держави.

Зараз ви читаєте новину «"Між Кримом та Сінгапуром багато спільного" - Янукович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі