вівторок, 21 вересня 2010 15:09

Азаров хоче безвізовий режим з Сінгапуром

Азаров хоче безвізовий режим з Сінгапуром
Сінгапур розраховує на встановлення прямих торговельно-інвестиційних та дипломатичних зв"язків з Україною, заявляє міністр-ментор Сінгапуру Лі Куан Ю.

"Ми сподіваємося на розвиток як торгово-інвестиційних, так і дипломатичних зв"язків з Києвом", - сказав він на презентації своєї книги "Сінгапурська історія" в Києві у вівторок, відзначивши, що представники ділових кіл Сінгапуру встановлювали зв"язки з Україною в основному через столицю Росії - Москву.

У прес-службі прем"єр-міністра України Миколи Азарова повідомили, що "в ході перебування Лі Куан Ю в Києві між ним і М. Азаровим встановилися хороші особисті стосунки, які також дозволять розвивати співробітництво між країнами".

Під час зустрічі з міністром-ментором Сінгапуру Лі Куан Ю прем"єр-міністр Микола Азаров запропонував активізуватися і таки запровадити безвізовий режим між країнами, - повідомляє прес-служба уряду.

Крім того, до підписання готується двостороння угода про зону вільної торгівлі та угоди про повітряне сполучення, що передбачає організацію прямих авіарейсів між країнами.

Відзначимо, що з учорашнього дня Лі Куан Ю перебуває в Україні з офіційним візитом.

Як заявив міністр-ментор Сінгапуру, одним з факторів, що стримують економічний розвиток України, є недостатнє знання населенням англійської мови.

"Інтерфакс-Україна", Комсомольская правда в Украине

Зараз ви читаєте новину «Азаров хоче безвізовий режим з Сінгапуром ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі