неділя, 23 березня 2014 17:52

Мінсоцполітики не може перерахувати в Крим 27 мільйонів на соціалку та пенсії - Денисова

Мінсоцполітики не може перерахувати в Крим 27 мільйонів на соціалку та пенсії - Денисова
Людмила Денісова. Фото: cit.ua

Мінсоцполітики не може перерахувати в Крим 27 мільйонів гривень на покриття соціальних виплат в автономії.

Про це в ході позачергового засідання Кабміну 23 березня заявила глава Мінсоцполітики Людмила Денисова*, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За словами Денисової, перерахування неможливо через технічні проблеми, пов'язані з блокуванням рахунків Держказначейства в Криму".

"Технічні проблеми. Тобто ми не можемо перерахувати пенсії, соціальні виплати. На сьогоднішній день під нашим захистом перебуває більше двох мільйонів громадян, які проживають у Криму і Севастополі. ... Це не тільки пенсіонери, так як вже є другий транш і вже є заявка на ці засоби від Криму і Севастополя. Від Криму на 24 млн грн - допомога сім'ям з дітьми, та на 3 млн від Севастополя", - повідомила Денисова.

На засіданні уряду глава відомства має намір запропонувати кілька варіантів виходу із ситуації, відмовившись при цьому уточнити їх.

Разом з тим, як стало відомо Українській правді, в Криму не видають пенсії у зв'язку з тим, що відділення Ощадбанку заблоковані.

"А тим часом в Криму не дають пенсію, бо Ощадбанк заблокований з 16 березня", - написала журналистка Оксана Коваленко в Твиттере.

Зараз ви читаєте новину «Мінсоцполітики не може перерахувати в Крим 27 мільйонів на соціалку та пенсії - Денисова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі