понеділок, 20 травня 2013 17:02

Міжсезонні розпродажі одягу: Ціни падають на 70%
5

Фото: Фото: Анна Усік

У столичних бутиках з 15 травня стартували міжсезонні розпродажі. Зі знижками у 30-50 % продають весняні колекції - сарафани, шорти, джинси і футболки.

"На літо ці товари залишати не вигідно, бо вже почали привозити літні колекції, - говорить продавець-консультант одного з бутиків Артем Данилов. - Якщо не розпродамо до червня весняний товар, то під час літніх розпродажів його доведеться опустити в ціні до 70%".

Киянці Оксані він допомагає підібрати джинси і сарафан. Товар знецінено в півціни.

"Влітку джинси купують рідко, - говорить Артем. - Усі в основному беруть джинсові бріджи, спідниці чи шорти. Весняні сарафани пошиті з теплої тканини. Влітку їх носити ніхто не захоче. У літніх колекціях переважають речі з льону. Знецінили чорні кофти і плаття. Влітку на одяг цього кольору взагалі нема попиту".

До гримерок і кас покупці стоять у черзі. Більшість розкуповує джинси, сорочки, сукні. Літні речі, які удвічі дорожчі, залишаються на вішаках і прилавках.

"Купила сукню за 199 гривень, - вихваляється киянка Катя новим платтям з довгими рукавами. - У березні його за 349 гривень продавали. Зекономила 150 гривень. Літні речі завжди купую у серпні. Тоді знижки ще більші, ніж зараз. Влітку буду доношувати одяг, який накупувала торік. Маю чотири сарафани. Їх у серпні купила зі знижкою у 70 відсотків. На роботу купила по п'ять блузок і спідниць по 100-150 гривень. На міжсезонних розпродажах найвигідніше купувати джинси і сукні з довгими рукавами. Їх можна буде носити у вересні-жовтні, поки не похолодає. Ще за півціни розпродують шкірянки. Але фасони курток на осінь зміняться. Зараз модні коротенькі, кольорові. А дешево продають тільки тогорішні чорні і коричневі".

Найбільші знижки на дитячий одяг: футболки, комбінезони і штани.

"Ми постійно купуємо доньці вбрання на розпродажах, - говорить Аліна Романчук. - Влітку беремо зимові штани і комбінезони, чобітки на виріст, взимку - літні шортики і футболки. Весною найвигідніше купували комплекти дитячого одягу з попередньої літньої колекції. Є одна проблема - там продають уже те, що не розпродали влітку торік. На багатьох можуть бути плями після зими. Може, десь ящик з одягом залило за зиму. Чи під час розпродажів хтось неакуратно поміряв".

Зараз ви читаєте новину «Міжсезонні розпродажі одягу: Ціни падають на 70%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі