пʼятниця, 14 червня 2024 21:05

"Магнат-Трейд": "касовий чек - Ваша гарантія захисту прав споживача"
PROMO

В Україні кожен громадянин має право на отримання касового чеку при оплаті за товар чи послуги. Це право закріплене в Законі України від 06.07.1995 р. №295/95-ВР "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг".

  Отримання касового чеку є гарантією Ваших прав, як споживача
Отримання касового чеку є гарантією Ваших прав, як споживача

Отримання касового чеку обов'язкове незалежно від способу оплати: готівкою чи через платіжні сервіси, такі як Portmone, Webmoney, PayPal, PayEase тощо. Продавець зобов'язаний видати Вам чек, що підтверджує факт покупки та є юридичним документом для захисту Ваших прав як споживача.

Компанія "Магнат-Трейд" успішно надає послуги з реєстрації та налаштування касових апаратів вже 16 років, допомагає підприємцям дотримуватись законодавства та забезпечувати своїх клієнтів усіма необхідними документами.

Кожен касовий чек має містити інформацію, суворо визначену Наказом Мінфіну № 13 від 21.01.2016 р. "Про форму та зміст розрахункових документів/електронних розрахункових документів". Звертаємо Вашу увагу на деякі пункти в чеку, де повинна бути чітко вказана наступна інформація:

  1. Найменування суб'єкта господарювання, який продав Вам товар.
  2. Адреса магазину, де була здійснена покупка.
  3. Чітка назва товару або послуги, наприклад, "Чай чорний Ahmad Tea Англійський №1 100 г" 1 пачка.
  4. Ціна за одиницю товару та загальна сума покупки, якщо купуєте кілька одиниць, наприклад, дві пачки чаю.
  5. Дата та час здійснення покупки.
  6. Номер чека, за яким його можна ідентифікувати на сервері податкової.

Отримання касового чеку є не лише підтвердженням оплати, але й гарантією Ваших прав як споживача. За його наявності Ви можете повернути або обміняти товар, а також отримати належне обслуговування згідно з законодавством.

Magnat-trade.com.ua допомагає підприємцям з касовими апаратами та РРО, надаючи повний спектр послуг: консультації, продаж, реєстрація та перереєстрація касових апаратів, зняття з обліку, налаштування, а також оформлення Договорів на технічне обслуговування. Замовте якісну реєстрацію РРО у інженера-електроніка "Магнат-Трейд" Сергія Короткова за телефонами: (099) 236-55-82 або (095) 278-68-03.

Зараз ви читаєте новину «"Магнат-Трейд": "касовий чек - Ваша гарантія захисту прав споживача"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі