середа, 21 липня 2021 17:04

Ліквідують фіскальну службу: назвали дату

Ліквідують фіскальну службу: назвали дату
Аудит матеріально-технічних ресурсів Державної фіскальної служби триватиме до 25 серпня. Фото: Кабмін

До 25 серпня в Україні триватиме аудит фіскальної служби. Після цього відомство ліквідують і створять нову структуру - Бюро економічної безпеки.

"Важлива реформа, спрямована на поліпшення інвестиційного клімату - створення Бюро економічної безпеки. Конкурс на посаду директора Бюро почався, а робота відомства стартує цієї осені. Щоб весь процес відбувся планомірно та злагоджено, до 25 серпня має бути проведений аудит матеріально-технічних ресурсів Державної фіскальної служби", - заявив під час засідання Кабміну прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Податківці зможуть без рішення суду накласти арешт на будь-яке майно" - які зміни готують для бізнесу

Президент Володимир Зеленський підписав закони №1539-9 і №1542-9, які запроваджують податкову амністію для громадян України.

Перший закон дозволяє добровільно задекларувати активи, а другий - звільняє від відповідальності, повідомляє пресслужба глави держави.

Українці зможуть добровільно задекларувати активи з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022-го. Громадяни зможуть подати одноразову декларацію з активами, з яких не були сплачені податки і збори, до 1 січня 2021 року.

Зараз ви читаєте новину «Ліквідують фіскальну службу: назвали дату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі