вівторок, 21 січня 2020 21:10

Купити квартиру: скільки коштує житло у різних районах Києва

У другому півріччі 2019-го квартири у Києві на вторинному ринку у середньому подорожчали на 11%. У ціні зросло одно-, дво- та трикімнатне житло.

Однокімнатна квартира у середньому коштувала понад $50 тис. За двокімнатну просили $70,5 тис., трикімнатну - $98 тис., передає olx.ua.

Найдешевше придбати "однокімнатку" у Святошинському районі столиці - у середньому коштує $33 тис. Вищі ціни у Деснянському районі - $33,9 тис. У Дніпровському районі купити однокімнатну квартиру коштує $40 тис.

Автор: olx.ua
  Двокімнатне житло найвигідніше купувати у Деснянському, Дніпровському і Святошинському районах.
Двокімнатне житло найвигідніше купувати у Деснянському, Дніпровському і Святошинському районах.

Найдорожчі квартири на Печерську - у середньому $115 тис. за "однокімнатку".

Двокімнатне житло найвигідніше купувати у Деснянському, Дніпровському і Святошинському районах. Ціни коливаються від $45 тис. до $48 тис. У Солом'янському районі за "двокімнатку" доведеться викласти $62 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держстат шокував цінами на оренду житла

У двох районах Києва трикімнатні квартири навпаки подешевшали. У Шевченківському ціна впала на 4,5% - до $129 тис. У Солом'янському житло у середньому подешевшало до $75 тис.

У Деснянському районі купити "трикімнатку" можна за $54 тис., у Святошинському - за $64,7 тис.

Найдорожчі трикімнатні квартири у Голосіївському і Печерському районах - - $113 тис. і $230 тис. відповідно.

Торік квадратний метр у новобудовах у середньому подорожчав на $72, або 13,5%. У гривні через зміцнення курсу ціна впала на 4,6%.

Зараз ви читаєте новину «Купити квартиру: скільки коштує житло у різних районах Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі