понеділок, 11 жовтня 2021 13:37

"Фармак" увійшов до списку 10 найкращих роботодавців України

"Фармак" увійшов до списку 10 найкращих роботодавців України
Компанія "Фармак" отримала перемогу у номінаціях "Кращий роботодавець" та "Кращий HR-директор"

Авторитетне журі журналу "ТОП-100. Рейтинги найбільших" визначило найкращих роботодавців та HR-директорів України. Компанія "Фармак" отримала перемогу відразу у двох номінаціях: "Кращий роботодавець" та "Кращий HR-директор".

Для складання рейтингу "Кращий роботодавець" журі оцінювало рівень заробітної плати працівників, впровадження компанією політик розвитку й інклюзії, можливості кар'єрного зростання, репутацію компанії та лояльність спільноти до бренду. Відтак обрали 100 найкращих компаній-роботодавців України, серед яких "Фармак" посів 6-у позицію рейтингу.

Також до 30 найкращих HR-директорів України увійшла директорка з персоналу "Фармак" Вікторія Кондрашихіна. Журі оцінювало авторитет керівників, їхній вплив на формування корпоративної культури, організовані проєкти і стратегії формування бренду роботодавця, застосування HR-технологій у компанії.

"Згідно з філософією "Фармак", люди – це найцінніший капітал компанії, а участь у рейтингу – це можливість отримати об'єктивну оцінку нашої діяльності. Для "Фармак" важливо бути визнаним зразковим роботодавцем, це свідчить, що компанія на правильному шляху. Ми постійно піклуємося про те, щоб кожен працівник почувався комфортно і мав змогу розвиватися у своїй галузі. Тому забезпечуємо найкращі умови для наших працівників і вдячні кожному, хто вибрав роботу з нами", – зазначив Володимир Костюк, виконавчий директор "Фармак".

АТ "Фармак" – національний виробник лікарських засобів. Завдяки високій якості продукції та інноваційним підходам у виробництві й управлінні компанія щороку посідає перші позиції у всеукраїнських рейтингах. Цього року компанія ввійшла до списку 10 найкращих роботодавців за версією журналу "Forbes Ukraine" і перемогла в рейтингу 25 роботодавців, відкритих для молодих талантів за версією STUD-POINT.

Зараз ви читаєте новину «"Фармак" увійшов до списку 10 найкращих роботодавців України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі