четвер, 09 листопада 2017 12:07

Держава дала "зелене світло" іноземним інвестиціям у нафтогазову галузь

Держава дала "зелене світло" іноземним інвестиціям у нафтогазову галузь
Головне завдання компанії East Europe Petroleum LLC - зменшення залежності від дорогого імпортного газу за рахунок власного видобутку природного газу

East Europe Petroleum LLC розширює зону економічного впливу на сировинному ринку. За повідомленнями державної служби геології і надр, East Europe Petroleum (раніше ТОВ "Голден Деррік") отримала до 8 чинних спеціальних дозволів ще 11 на розробку нових ліцензійних ділянок, розташованих у Дніпровсько-Донецькій западині на території Полтавської області, передає УНН з посиланням на "112 Україна".

Газовидобувна компанія East Europe Petroleum LLC спрямовує інвестиційні ресурси на геологічне вивчення нафтогазоносних надр, промислову розробку родовищ з подальшим видобуванням нафти, газу і конденсату.

За заявами представників компанії, в умовах жорсткої конкуренції і слабкої маневреності галузі, завданням перед EEP є зменшення залежно від дорогого імпортного газу за рахунок власного видобутку природного газу.

Компанія, часткою статутного капіталу якої, за даними з відкритих джерел, володіє держава в особі національної акціонерної компанії "Надра України" і Hartlog Limited, що належить молдавському бізнесменові Статі, демонструє підвищення довіри іноземних інвесторів до інвестиційного клімату, законодавчої бази та уряду України на тлі підвищення економічних показників.

На сьогодні East Europe Petroleum LLC є власником 19 спецдозволів.

Зараз ви читаєте новину «Держава дала "зелене світло" іноземним інвестиціям у нафтогазову галузь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі