пʼятниця, 11 березня 2022 14:19

Спецтема: Війна Росії проти України

Гроші на винагороди військовим надійшли, поставки налагодили - Резніков

Гроші на винагороди військовим надійшли, поставки налагодили - Резніков
Резніков запевнив, що постачання налагодили. Фото: facebook.com/reznikovoleksii

Вчора військовим частинам перерахували 12,5 млрд грн на виплату додаткової винагороди усім категоріям військовослужбовців на час дії воєнного стану.

Про це повідомив міністр оборони Олексій Резніков у Facebook.

"Це перший транш за лютий – початок березня. Після систематизації бойових наказів підуть інші транші. Грошове забезпечення учасників бойових дій складатиме 100 тис. грн. на місяць, не рахуючи премій за знищену техніку тощо", - вказав він.

Виплати підуть на випередження, щоб військові почувалися захищеними.

Налагодили систему оборонних закупівель за бюджетні кошти. Звіти за їхніми результатами в електронній системі будуть оприлюднені після припинення чи скасування воєнного стану.

"Ми концентруємось на тому, щоб поставки були гарантовані і здійснювались вчасно. Це стосується всього – від харчування до одягу до боєприпасів. Сформовані значні резерви палива. Зараз ми відшліфовуємо логістику, адже багато маршрутів постачання змінилися, наші війська активно маневрують. Точно будуть якісь збої, але усі заряджені на те, щоб їх негайно виправляти", - повідомляє Резніков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна може затягнутися. Треба навчитися жити в нових умовах - Резніков

Міністр подякував усім громадянам та бізнесу, який допомагає забезпечувати армію.

Росія о 4:00 ранку 24 лютого напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Гроші на винагороди військовим надійшли, поставки налагодили - Резніков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі