понеділок, 20 березня 2017 17:20

Чому дешевшають тільки неякісні овочі

Чому дешевшають тільки неякісні овочі
Молодий буковинець

Навесні подешевшали неякісні овочі. Продукти високої якості дорожчають. Про це Gazeta.ua розповів директор Асоціації постачальників торгових мереж Олексій Дорошенко.

"Дешевшають овочі, які втратили товарний вигляд, підлежали. Овочі високої якості дорожчають. Ціни в супермаркетах на овочі в середньому зростають", - каже Дорошенко.

На 5-10 коп. знизили ціну на кілограм картоплі, капусти, моркви, цибулі. Ціни на буряк незначно подорожчали. Картопля хорошої якості піднялася в ціні за 10 днів на 1 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які 3 продукти найбільше подорожчали з початку року

"На кінець сезону більшість овочів погано збереглася", - уточнює експерт.

У квітні-травні молочна продукція подешевшає на 10-15%. Закупівельні ціни на молоко падають.

Зараз ви читаєте новину «Чому дешевшають тільки неякісні овочі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі