четвер, 20 жовтня 2011 12:37

Азаров розповів про інноваційне співробітництво з СНД

Азаров розповів про інноваційне співробітництво з СНД

Україна підписала міждержавну програму інноваційного співробітництва держав СНД на період до 2020 року.

Про це на засіданні уряду заявив прем'єр-міністр Микола Азаров.

"Певно технологічний стан національного виробництва є серйозною проблемою для нашої економіки. Поки що країна виробляє недостатньо сучасної продукції високою доданою вартістю і змістом передових технологій. Тому питання програми інноваційного співробітництва є великим плюсом для України. За допомогою участі у цій програмі ми плануємо досягти істотного покращення структури економіки. За базовим сценарієм програми, частка інноваційної продукції промислового виробництва має зрости до 2020 року у 4 рази і сягнути 20%. Рівень інноваційної активності підприємств збільшиться у два-три рази. У півтора рази очікуємо збільшення частки високотехнологічного виробництва у структурі промисловості", - наголосив він.

Також голова уряду доручив міністру економічного розвитку і торгівлі, міністру фінансів та Держінформнауки протягом місяця підготувати пропозиції щодо впровадження цієї програми.

"Ще на початку 2011 року ми представили ці пропозиції на розгляд голів урядів держав СНД", - підкреслив Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Азаров розповів про інноваційне співробітництво з СНД». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі