четвер, 26 грудня 2013 13:35

Азаров готується кинути Україну в обійми Митного союзу (Документи)
8

Фото: lb.ua

Кабінет міністрів в лютому 2014 року має намір розглянути договір про єдиний митний простір, а в березні - договір про Євразійську економічну комісію.

Це передбачено в плані-графіку розгляду угод Митного союзу (МС), який є в розпорядженні LB.ua.

Джерело видання в уряді підтвердило справжність документа. Однак, за його словами, Кабмін поки не брав з нього ніяких рішень.

Видання зазначає, що документ відкриває дорогу у Митний союз. Однак без схвалення Верховної Ради Україна туди не вступить. Але одночасно зачиняться двері в торговельний союз з Європою.

План-графік був розроблений за дорученням прем'єр-міністра Миколи Азарова №39383/1/1-13 від 12 жовтня 2013 року. Розробкою займалося Міністерство економічного розвитку і торгівлі.

Всього в плані 81 угода про митну політику, тарифне і нетарифне регулювання, податкову політику, послуги, інтелектуальну власність, обміні інформацією, технічне регулювання, трудову міграцію та інвестиції.

Документ був розісланий всім керівникам центральних органів виконавчої влади. Його також отримали представник Кабміну при Євразійської комісії Віктор Суслов і урядовий уповноважений з питань співробітництва з Росією, країнами СНД і Євразійського економічного співтовариства Валерій Мунтіян.

Зараз ви читаєте новину «Азаров готується кинути Україну в обійми Митного союзу (Документи) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

90

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі