вівторок, 18 грудня 2012 11:39

Азаров дозволив Колеснікову стягувати портові та авіаційні збори у валюті

Азаров дозволив Колеснікову стягувати портові та авіаційні збори у валюті
Кабмін дозволив стягувати портові та авіаційні збори у валюті. Фото: religion.in.ua

Міністерство інфраструктури отримало право за погодженням з Міністерством економічного розвитку і торгівлі встановлювати тарифи на комплекс робіт, пов'язаних з обробленням зовнішньоторговельних та транзитних вантажів у морських і річкових портах, а також збори і плату за послуги, що надаються суднам закордонного плавання у морських портах (на причалах ) країни, в іноземній валюті.

Відповідне рішення закріплене постановою Кабінету міністрів №1155 від 14 грудня 2012 року, пише "ЛІГАБізнесІнформ".

Також дозволено встановлювати в інвалюті ставки плати за послуги з аеронавігаційного обслуговування повітряних суден у повітряному просторі України та аеропортові збори за обслуговування повітряних суден і пасажирів в аеропортах країни.

Нагадаємо, 15 листопада президент Віктор Янукович підписав закон про надання права Національному банку України (НБУ) запроваджувати на строк до шести місяців обов'язковий продаж частини валютної виручки і скорочувати терміни її повернення.

Зараз ви читаєте новину «Азаров дозволив Колеснікову стягувати портові та авіаційні збори у валюті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі