вівторок, 21 квітня 2015 11:38

Авіаперевізник "Atlasjet - Україна" почне літати зі Львова вже в червні

Авіаперевізник "Atlasjet - Україна" почне літати зі Львова вже в червні
Фото: avianews.com

Вже в червні 2015 року "Atlasjet - Україна", дочірня компанія турецького авіаперевізника, здійснить перші три рейси. Про це повідомили у прес-службі Міністерства інфраструктури України.

"20 квітня Державіаслужбою отримано і задоволено заявку авіакомпанії "Атласджет - Україна" на здійснення з червня 2015 року чартерних рейсів зі Львова до Бургасу (Болгарія), Тівату (Чорногорія) і Спліту (Хорватія)", - йдеться у повідомленні відомства.

Також у Мінінфраструктури зазначили, що всі інші заявки, що надходитимуть у подальшому від авіакомпанії, Державіаслужба розгляне у встановленому порядку і задоволить у спосіб, передбачений законодавством та укладеними міжнародними договорами в сфері повітряного сполучення.

Раніше повідомлялося, що авіаперевізник Atlasjet відкриває 29 рейсів з шести міст України. Передбачається, що "Atlasjet Україна" почне польоти на чотирьох літаках "Аеробус 320", і поступово збільшить свій флот до 15 нових лайнерів.

Зазначимо, що українська компанія "Atlasjet - Україна" була створена в 2013 році у Львові, офіційно презентована 4 квітня 2014 року у львівському аеропорту. Статутний фонд становить 7,99 млн грн: 4 млн грн внесла турецька компанія Atlasjet, ще 3,2 млн грн — львівська ТОВ "АІС Груп Україна", решту — три фізособи.

Зараз ви читаєте новину «Авіаперевізник "Atlasjet - Україна" почне літати зі Львова вже в червні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі