четвер, 27 вересня 2007 08:47

Американська компанія допоможе Кабміну виплатити внески, що згоріли в СРСР

Кабмін повертатиме гроші вкладникам ощадбанку СРСР разом з українським "Ощадбанком" і маловідомою американською компанією, пише газета  "Дело".
Як повідомляє видання, на сьогодні заплановано підписання меморандуму "Про стратегічне партнерство" між урядом в особі віце-прем"єр-міністра Андрія Клюєва і компанією The Sun Land Group Corp.

У прес-релізі до майбутньої події, зокрема, сказано: "Важливим елементом цього блоку угод є той факт, що весь цей час паралельно розроблявся соціальний аспект проекту в цілому. У результаті був визначений механізм генерування фінансового ресурсу для забезпечення програми повернення внесків, втрачених громадянами України після ліквідації Ощадбанку СРСР".

Безпосередню участь у всьому цьому братиме і "Ощадбанк України". Нагадаємо, вчора Кабінет міністрів створив спецагентство для відшкодування знецінених внесків Ощадбанку СРСР. Усього ж у 2008 році уряд має намір виділити на ці цілі 750 мільйонів гривень.

Зараз ви читаєте новину «Американська компанія допоможе Кабміну виплатити внески, що згоріли в СРСР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі