середа, 15 лютого 2012 15:12

Акімова хоче розігнати "поїзд" реформ, щоб не було зворотного ходу

Акімова хоче розігнати "поїзд" реформ, щоб не було зворотного ходу

Головним завданням влади сьогодні є спроба посунути "поїзд" реформ настільки далеко, щоб зворотного ходу у нього вже не було.

Про це в ефірі "5 каналу" заявила перший заступник глави Адміністрації президента Ірина Акімова.

За словами чиновника, падіння позиції України в рейтингу "Doing Business" можна пояснити тим, що останній раз він базувався на результатах 2010 року, "тобто до того, як почалися основні законодавчі зміни в країні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акімова інтригує: Я готова до нового призначення

"Вони ж відбулися в 2011 році. Тому я сподіваюся, що наступний рейтинг "Doing Business" покаже певне зростання", - додала Акімова.

У той же час, вона підкреслила, що, коли немає відразу змін в бізнес-рейтингу країни - це дуже важливий сигнал для влади.

"Значить, прийняття законодавства та його імплементація на практиці, очевидно, йдуть за різними шляхами. Це буде однією з тем чергового засідання Комітету економічних реформ", - уточнила перший заступник голови АП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров зобов'язав міністрів особисто розповідати журналістам про реформи

"Європейська бізнес-асоціація правильно говорить про те, що прийняти закон і довести його до конкретного виконання - це, на жаль, не одне і те ж. Ми з цією організацією зараз розробляємо нормативні акти, які в реальному житті допоможуть бізнесу працювати", - підсумувала Акімова.

Зараз ви читаєте новину «Акімова хоче розігнати "поїзд" реформ, щоб не було зворотного ходу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі