четвер, 26 березня 2020 13:18

Як зменшать податки для українців

Як зменшать податки для українців
Українцям не оподатковуватимуть доходи фізичних осіб (18%) перших чотирьох тисяч гривень доходу у випадках, якщо місячна зарплата до 7000 гривень pixabay.com

Верховна Рада України доопрацьовує законопроєкт, що стосується оподаткування доходів фізичних осіб. Про це повідомила народний депутат від "Слуги народу", голова Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Долар по 40 грн та черги з безробітних: експрем'єр Гончарук назвав план порятунку для України

"Доопрацьовуємо законопроєкт "другої хвилі " карантину. Мої думки - це збереження доходів населення. Вчора відстояла норму про неоподатковування на доходи фізичних осіб (18 відсотків) перших 4 тисяч гривень доходу у випадках, якщо місячна зарплата до 7 тисяч гривень", – написала Третьякова на своїй сторінці у Facebook.

Вона зазначила, що пропонувала межу в 15 тис. грн, але почнуть із 7 тис. Це вже прогрес, на думку Третьякової.

Кабінет міністрів розширив список видів діяльності та торгівлі, що можуть працювати під час карантину. Зняли заборону стосовно оптової торгівлі харчовими продуктами, ветеринарними препаратами, здійснення ветеринарної практики, продажу кормів, пестицидів і агрохімікатів, насіння і садивних матеріалів, а також деяких інших видів діяльності. Пом'якшили умови пасажирських перевезень для виробничих потреб.

Зараз ви читаєте новину «Як зменшать податки для українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі