середа, 26 жовтня 2011 11:18

Як виграти у лотерею

Як виграти у лотерею

Київський біоенергетик з центру "Путь к себе" Наталія Малярова дає поради, як виграти в лотерею. Каже, купувати квиток найкраще у суботу або в неділю.

"Тоді наша логіка більш розслаблена. Більше працює інтуїція, ми рідше помиляємося у прийнятті рішень. Нещасливим є понеділок." За квитком краще йти в обідню пору, коли сонце найактивніше. Це сприяє везінню. Для удачі має значення в що одягнута людина. Найкраще, коли одяг буде чорний і жовтий. Перший захищає від негативу, а другий притягує позитив.

Небажані поєднання чорного з червоним. Червоний тримає в тонусі, не дає відчути інтуїцію. "Добре, коли прикраси будуть без гострих кутів. Тоді негативу не буде за що зачепитися. "Можна пристебнути до білизни шпильку голкою вниз. Це вбереже від зурочення. Не забудьте зняти головний убір, голова має бути відкритою. Тім'я - це зв'язок із космосом."

Біоенергетик радить дотримуватися певної дієти у той день, коли купуєте лотерею. "Не їжте м'яса, воно надто важке. Краще перекусіть зеленими кабачками, капустою, огірками, баклажанами, апельсинами, яблука. Кольорові продукти притягують удачу."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Для виграшу квартири треба купувати п'ять лотерейних квитків щотижня"

У той момент, коли витягуєте білет потрібно стояти на правій нозі. "Так ми даємо поштовх нашій енергії, яка рухається справа наліво. Тягніть білет лівою рукою. І не думайте довго. Куди потягнеться рука, той білет і беріть."

Якщо ви закреслюєте на квитку номери, Наталія Малярова радить згадати при тому своє щасливе число. Воно має бути в кожного. Це те число, яке протягом життя супроводжує людину у щасливих випадках.

Закреслити правильні цифри допоможе також вправа з підсвідомістю. Роблять її вдома за кілька днів до покупки білету.

"Сядьте зручніше, візьміть за край ручку і виводьте на папері цифри. Очі мають бути заплющеними. Повністю розслабтися, нічого не думайте. Цифри мають вимальовуватися самі собою." Після виграшу обовязково треба подякувати. Деякий час по тому не приймати ніяких рішень.

"Перерва може тривати навіть місяць, в кого — як. Людина має повністю заспокоїтись, тоді розпоряджатися з грошима. Вони паніки не люблять. Раджу скласти список, записати все на що плануєте витрати гроші. Потім обдумати кожен пункт, доки на 100 відсотків не будете впевнені, що це те, що вам необхідно."

А головне — не розповідати нікому про своє багатство і ні перед ким не виправдовуватися.

Зараз ви читаєте новину «Як виграти у лотерею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі