пʼятниця, 09 лютого 2007 18:45

Як Азаров вчив аплодувати своїм досягненням

Як Азаров вчив аплодувати своїм досягненням
В Україні темпи приросту промислового виробництва збільшилися на 15,8 %. Про це повідомив перший віце-прем"єр міністр фінансів Микола Азаров під час прес-конференції у клубі Кабінету міністрів. Також він додав, що 2006 рік вдалося закінчити з невеликим рівнем інфляції. Позитивного результату досягнули у сільському господарстві.

Як завжди Азаров розмовляє російською мовою. Має гарний настрій постійно жартує. Час від часу намагається розмовляти українською. Вставляє українські слова з російською вимовою.

- Темпи приросту промислового виробництва, запишіть будь-ласка, 15,8%, ось вам початок 2007 року. Чомусь оплесків не чую. Після провалу 2005 року мати 15,8% і не одного хлопка в долоні. Щось я радості не бачу на ваших обличчях. Ну давайте хоча би посміхнемося, - починає хлопати. Його підтримують присутні у залі журналісти.

Азаров їх перебиває і продовжує: "Не собі аплодуємо, а поаплодуємо нашій економіці, яка позитивно реагує на політику уряду. А потом послухаємо, що критики розповідають про цю політику. Якщо все так погано чому ж тоді економічні показники хороші".

Підсумовуючи роботу у фінансовій сфері в 2006 році Азаров каже:

- Ну, приємно констатувати, що планові показники державного бюджету виконані на 104,7% проти 99,3% в 2005 році. Ну, це без сумніву радує, так душу зігріває. Прибутки державного бюджету в порівнянні з 2005 роком зросли на 27%. І це, як ви знаєте, без усяких оргій, без усяких, так би мовити, істерик, драматургії, піарства. Так ось спокійно, ніхто нічого не робив, ніхто нічого не розповідав, прибутки бюджету зросли на 27%.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Як Азаров вчив аплодувати своїм досягненням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі