середа, 09 березня 2011 14:35

"АероСвіт" конкуруватиме з МАУ за допомогою дешевих квитків

"АероСвіт" конкуруватиме з МАУ за допомогою дешевих квитків

Авіакомпанія "АероСвіт" запустила продаж авіаквитків на маршрути, сполучення на яких з українського боку забезпечують лише авіакомпанії групи "Приват", за зниженими тарифами.

Зроблено це було після того, як авіакомпанія МАУ заявила про намір зруйнувати монополію групи "Приват", пише портал "Дело" із посиланням на офіційний сайт компанії.

Так, зокрема, вартість перельоту "Київ - Краків" в обидва кінці з урахуванням всіх такс і зборів становить 126 доларів, "Київ - Москва" - 157 доларів, а "Київ - Копенгаген" - 224 долари.

Нагадаємо, що прес-служба авіакомпанії МАУ заявляла в коментарі "Інвестгазеті", що має намір "вже найближчим часом" відкрити повітряне сполучення на маршрутах, що використовувалися до цих пір в ексклюзивному порядку тільки авіакомпаніями, що входять до холдингу групи "Приват".

Восени 2010 року група купила четверту вітчизняну авіакомпанію - Windrose, вже контролюючи "АероСвіт", "Донбасаеро" і "Дніпроавіа". Після чого, за оцінками експертів, частка ринку авіаперевезень, займана "Приватом", зросла до 60%. Зокрема, група отримала контроль над усіма українськими авіакомпаніями, що здійснюють рейси за найбільш касовим маршрутом - "Київ-Москва".

У той же час, в лютому 2011 року стало відомо, що державний контрольний пакет МАУ потрапив під контроль структур, близьких до екс-акціонера "Аеросвіту" Арона Майберга.

Зараз ви читаєте новину «"АероСвіт" конкуруватиме з МАУ за допомогою дешевих квитків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі