пʼятниця, 25 березня 2022 08:28

6500 від "єПідтримки" - скільки українців отримали обіцяну допомогу

6500 від "єПідтримки" - скільки українців отримали обіцяну допомогу
Українцям почали виплачувати обіцяну допомогу в розмірі 6500 грн. Фото: pixabay.com

Станом на 24 березня виплати по 6,5 тис. грн за програмою "єПідтримка" вже змогли отримати понад 500 тис. українців.

Таке дані озвучив міністр фінансів Сергій Марченко у відеозверненні, передає Gazeta.ua.

"Вже почалися виплати 6500 грн в рамках програми "єПідтримка". Виплати отримали вже понад 500 тис. українців", - сказав Марченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місяць війни: в ОП підрахували кількість залучених Україною грошей з-за кордону

Також здійснюють виплати всіх виплати пенсій, зарплат, допомог. Громадяни надалі будуть їх отримувати, запевнив Марченко.

Він звернув увагу, що зараз в умовах війни особливу увагу держави приділено підтримці тих, хто "через варварську війну втратив роботу або був змушений покинути домівки".

За словами посадовця, всі органи виконавчої влади, підпорядковані Мінфіну, продовжують виконувати свої функції в режимі воєнного стану.

Перші виплати по 6500 в межах програми "єПідтримка" українці почали отримувати 21 березня. Програма розрахована на людей із населених пунктів, де ведуться активні бойові дії. З початку запуску послуги вже надійшло майже 4 млн заявок на отримання цих коштів. Кошти можна витрачати без обмежень і навіть знімати у банкоматах чи переводити на інші картки.

Алгоритм отримання допомоги - за посиланням.

Зараз ви читаєте новину «6500 від "єПідтримки" - скільки українців отримали обіцяну допомогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі